Logo Bekijk deze mail in je browser
Groente

 

Vaker een dagje geen vlees of vis eten is een kleine moeite met een enorm positieve impact op mens, dier en milieu. Door geen vlees te consumeren tijdens de Nationale Week Zonder Vlees belast je het milieu minder. Je bespaart bijvoorbeeld op de uitstoot van broeikasgassen die bijdragen aan klimaatverandering en watergebruik. Doe jij met ons mee? In deze nieuwsbrief staan heerlijke recepten voor een vega weekje!

Zoete aardappelburgers

Een lekkere burger zonder vlees of vis. De burger is goed gekruid en zal ook zeker in de smaak vallen bij de mannen. Eet de burger los met een lekker sausje of op een broodje.

Arrow bekijk het recept
Groente
Groente

Gegrilde aubergine met vijgen

Lekker & gezond: gril plakken aubergine en beleg ze met vijgen, tomaatjes en mozzarella. Ideaal als lunch, voorgerecht of serveer meerdere plakken als hoofdgerecht.

Arrow bekijk het recept
Groente
.
.
Groente

Gezonde chips

Lekkere trek? Maak dan je eigen chips! Deze chips van pastinaak zijn makkelijk te maken en voorzien je in een extra portie groente. Bak ze krokant in de oven.

Arrow bekijk het recept

Avocadopasta

Deze vleesloze pasta is goed vullend en zeer snel te bereiden. Omdat de avocado van zichzelf al een mooie volle smaak heeft is de pasta lekker romig.

Arrow bekijk het recept
Groente
Eat me logo
Facebook icon Instragram icon Youtube icon
Phone icon +31 174 52 59 00
Phone icon Info@eatme.nl
Location marker icon Honderdland 611, 2676 LV Maasdijk
Afmelden / EAT ME is onderdeel van